This recipe is fairly quick and freezes well, so I always double the quantity. The following should serve 4 people.
4 red peppers, sliced
2 green chilli peppers, chopped
2 onions, sliced
600 ml passata
1 litre vegetable stock
2 handfuls of chopped basil
Put all ingredients in a big pan. Bring to the boil and cook for 20 minutes. Process in a food-processor. Return to the pan and reheat.
Soupe de poivrons rouges
Cette soupe est trés facile á faire et se congéle trés bien. Voici la recette pour 4 personnes environ:
4 poivrons rouges, tranchés
2 piments verts, découpés en tous petits morceaux
2 oignons, tranchés
600 ml passata (genre jus de tomates)
1 litre bouillon de legumes
2 poignées de basilic frais
Mettre le tout dans une grande casserole. Porter á ébullition puis faire mijoter pendant 20 minutes. Passer au mixeur. Retourner sur le feu.
Bon appétit !
No comments:
Post a Comment