Wednesday, November 15, 2006

Red pepper soup

This recipe is fairly quick and freezes well, so I always double the quantity. The following should serve 4 people.

4 red peppers, sliced
2 green chilli peppers, chopped
2 onions, sliced
600 ml passata
1 litre vegetable stock
2 handfuls of chopped basil

Put all ingredients in a big pan. Bring to the boil and cook for 20 minutes. Process in a food-processor. Return to the pan and reheat.



Soupe de poivrons rouges

Cette soupe est trés facile á faire et se congéle trés bien. Voici la recette pour 4 personnes environ:

4 poivrons rouges, tranchés
2 piments verts, découpés en tous petits morceaux
2 oignons, tranchés
600 ml passata (genre jus de tomates)
1 litre bouillon de legumes
2 poignées de basilic frais

Mettre le tout dans une grande casserole. Porter á ébullition puis faire mijoter pendant 20 minutes. Passer au mixeur. Retourner sur le feu.

Bon appétit !

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