Thursday, August 10, 2006

Italian savoury pastry

I have tried this for the first time last weekend and it was really nice so I will share the recipe with you.

You first need to arrange a pastry with either filo (as per picture) or puff pastry in a 20 cm diametre dish. Arrange at the bottom of the case little balls of spinach. Mix together 225g ricotta cheese, 100ml single cream and 2 eggs, and pour over the spinach in the pastry case. Arrange strips of red pepper and sprinkle with pine kernels on the top. In the oven for 20-30 min and serve warm or cold with a green salad. Red peppers can be replaced by mushrooms or any other vegetable you like.



J'ai essayé cette recette le week-end dernier et c'était délicieux donc je vais partager cette recette avec vous.

D'abord vous devez arranger dans un plat de 20 cm de diamètre une pâte brisée ou de brick. Arranger des boules d'épinards dans le fond du plat sur la pâte. Mélanger ensemble 225g de ricotte, 100ml de crème liquide et 2 oeufs, et verser la préparation dans le plat. Arranger des lamelles de poivrons rouge et parsemer de graines de pins. Dans le four pendant 20 à 30 min. Servir chaud ou froid avec une salade verte. Les poivrons peuvent être remplacés par des champignons ou autre chose.

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